Ghost

Wildbird Grey Ghost
Ghost kan sammanfattas med tre ord - en glad skit.
Ghost är dotter till vår Lix, och hon började sitt liv på ett dramatiskt vis. En luftvägsinfektion som nyfödd valp gjorde att Ghost var tvungen att matas med pipett var tredje timme, och hon var väldigt svag som liten. Hon visade dock redan då vilken kämpe hon var, och övervann infektionen och återhämtade sig på ett par veckor.

Tanken var att Ghost skulle bli en mediumhund precis som sin mor. I takt med att de andra syskonen växte växte dock även vår förvåning när Ghost helt enkelt visade sig bli en smallhund. Så för första gången kommer jag nu att tävla agility i smallklassen! Spännande!
Ghost är ett riktigt litet yrväder, som tycker att allt är kul, från agility till lydnad till fågelapportering. Hon är en väldigt rolig hund, som helt enkelt är med på allt.
Precis som sin mor Lix är hon helt miljötrygg och orädd i alla situationer, om än inte lika glad för människor. Hon leker gärna med vem som helst och godis är alltid populärt, men att sitta ner och bli klappad har hon inte tid med. Hon har viktigare saker för sig. 
Ghost är född 2016, men har på grund av coviden inte hunnit tävla så mycket än.

Ett hoppchampionat har hon dock hunnit med än så länge, och nu har även placeringarna börjat ramla in i klass 3.
Hon är väldigt följsam på agilitybanan, lättsvängd och har samtidigt mycket tryck under tassarna, så det ska bli spännande att se hur hon utvecklas!

Förutom agility tränar Ghost även lydnad, rallylydnad och hoopers.


 

Ghost meriter:


# Svensk hoppchampion

# Ett cert i agilityklass 3

# Godkänd startklass lydnad 158,5 poäng
# Utfört BPH med skott


 

19ForsakarSöndag332