Kurser

KURSER

 

På Wildbunch Agility erbjuder jag agilitykurser för alla, från nybörjaren som vill testa en rolig typ av hundträning, till tävlingsföraren som vill slipa formen och nörda in på detaljer.


Jag fokuserar på positiv träning, och är noga med grunderna så att agilityn blir lättförståelig både för hund och förare. Jag lägger stor vikt vid farten och glädjen, och att anpassa träningen till varje individ. Hundar är olika och behöver tränas på olika sätt för att kunna nå sin fulla potential, och med rätt träning kan alla ekipage bli små stjärnor.

Oavsett om ditt mål är att tävla, eller att "bara" ha roligt tillsammans så är mitt mål detsamma: att göra dig och din hund till ett sammansvetsat, skickligt team som har de kunskaper som krävs för att köra offensiv gility med självförtroende.


Från och med 2021 håller jag även hooperskurser.Hoopers är en ny, rolig hundsport som går ut på att distanshandla hunden runt en bana bestående av hoops, tunnlar, staket och tunnor.


Kursplats är Vallby, ca 2 mil utanför Karlskrona. Vintertid håller vi till i Karlskrona SAGIKS uppvärmda inomhushall i Rödeby.

 

Kursstarter för respektive kurs, samt kontinuerliga uppdateringar hittar du på min Facebook-sida Wildbunch Agility.

 

Agility steg 1-4

Steg 1 är kursen för dig som aldrig tränat agility förut, eller för dig som har en ny hund, och vill göra rätt från början.

I steg 2-4 bygger vi sedan vidare på det vi lärt oss.

Privatträning

Känner du att du gärna vill köra agility men kanske inte i grupp? Vill du ha en timme då all uppmärksamhet är på dig? Eller är ni ett gäng som vill träna ihop bara ni? Boka en privatträning!

Tävlingskurs

Jag har ett antal tävlingskurser, allt från klass 1 till klass 3++.

Här är tempot högt, och vi kör offensiv agility som det sprakar om!

Helgkurser

I mån av tid åker jag iväg och håller helgkurser. Dessa kan vara halvdag/heldag eller hel helg, och upplägg och ämne bestämmer ni själva! Jag kan även hålla kurs på vardagar om ni skulle vilja det.

Temakvällar

Under mina temakvällar går vi igenom vitt skilda ämnen. Vill du nörda ner i RC-träning, träna bana, utmana dig i slalom eller träna in-kommandon tills du svimmar? Då är temakvällarna något för dig!

Hooperskurser

Är du intresserad av att pröva en helt ny hundsport?
Tycker du att distanshandling verkar jättekul?
Har du en hund som kanske inte vill eller kan hoppa högt och svänga snävt, men vill ändå testa en rolig och fartfylld träningsform?
Testa hoopers!